Firma brengt intelligente slaapmatras op de markt en kan de vraag niet volgen

Je bent ‘s avonds ontzettend moe, maar toch is het moeilijk om de slaap te vatten: herkenbaar? Bovendien voel je je de volgende ochtend niet uitgerust en snak je alweer naar het moment waarop je opnieuw onder de wol kan kruipen. Je bent niet de enige, want maar liefst 25% van de volwassenen heeft last van slaapproblemen en staat niet uitgerust op. Een innovatief slaapsysteem brengt daar verandering in.

Ons slaapcomfort was nog nooit zo goed, en toch kampen heel wat mensen met slaapproblemen. We betalen duizenden euro’s om nooit meer schaapjes te hoeven tellen, maar toch lukt het ons vaak niet om ‘s nachts tot rust te komen. De oorzaak? Niet het slaapcomfort, wel de mentale belasting en stress die we doorheen de dag opbouwen en die ons verhinderen om ‘s nachts ons lichaam optimaal te laten recupereren.

Ontspanning en recuperatie voor een energieke dag 

Fit opstaan is allesbehalve vanzelfsprekend, maar niet onmogelijk. Zo bewijst Bruno Nuyttens (45), die een nieuw product op de markt bracht waarmee fit wakker worden niet langer een illusie is. “Goed slapen draait al lang niet meer om comfort alleen. Heel wat gevalideerde studies tonen aan dat mentale belasting een even grote rol speelt in onze slaapkwaliteit. Je lichaam zakt het snelst tot op het optimale ontspanningsniveau wanneer het stressgehalte laag is. Zo recupereer je ook beter tijdens de slaap en sta je fit en uitgerust op. De duurtijd van de slaap is hierbij niet het belangrijkste, maar wel de kwaliteit ervan, samen met een optimale recuperatie van het lichaam.”

Wonderlijke nachtrust

“Eigenlijk waren het onze klanten die met het idee kwamen om een nieuw slaapsysteem te ontwikkelen met een ingebouwde, ontspannende massagetechnologie. Die nieuwe slaapervaring gaven we de naam ANDUFIT®. De technologie maakt het mogelijk om net voor het slapengaan volledig te ontspannen door middel van een diepe, ontspannende massage. De ANDUFIT® bestaat in twee versies: ANDUFIT® 7 en ANDUFIT® 22. De ANDUFIT® 7 is een dunne ondermatras die geschikt is om onder een gewone matras of matrastopper te leggen. De ANDUFIT® 22 is een volwaardige matras die uitstekend slaapcomfort biedt.”

 

Speciale testformule


“Ik vind het enorm belangrijk dat wat ik doe, ook een meerwaarde creëert. Een onderbroken of onrustige nachtrust is een veelvoorkomend probleem. Dat merk ik ook aan de vraag: we kunnen de productie van de ANDUFIT® niet bijhouden en de matras is daarom momenteel enkel in Vlaanderen verkrijgbaar. Met een speciale formule bieden we klanten de kans om de matras 14 dagen lang thuis uit te testen. Zo ervaren ze zelf de intense voordelen van een wonderlijke nachtrust. Bovendien kunnen we met de ANDUFIT® 7 ook een oplossing bieden aan iedereen die zijn huidige slaapcomfort wil behouden, maar de slaapkwaliteit wel naar een hoger niveau wil tillen. Wie toch niet helemaal overtuigd is, krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Maar geloof me, eens je wakker bent geworden na een nachtje op de ANDUFIT®, wil je nooit meer iets anders.”

“De duurtijd van de slaap is niet het belangrijkste, maar wel de kwaliteit ervan, samen met een optimale recuperatie van het lichaam”

Probeer de ANDUFIT® zelf thuis gedurende 14 dagen. Niet overtuigd? Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.