“Dankzij ultrasone therapie kan ik weer probleemloos kilometers wandelen zonder pijn.”

Anne M. (69) uit Hasselt werd sinds haar 22ste meermaals geopereerd aan haar knieën en ook haar meniscus werd verwijderd. De jarenlange pijn leidde uiteindelijk tot artrose en artritis in haar knieën, waardoor wandelen een dagelijkse strijd werd. Aangezien een operatie niet mogelijk was vanwege spierproblemen en het ontbreken van de meniscus, besloot Anne dat het eindelijk tijd was om iets voor zichzelf te ondernemen. 

“Op een gegeven moment moet je iets ondernemen voor jezelf”

“Ik ben lange tijd in behandeling geweest bij de kinesitherapeut, maar dat is behoorlijk intensief,” zegt Anne. “Ik wilde een eenvoudige manier vinden om mezelf te behandelen.” Dus begon ze haar zoektocht op het internet om de pijn in haar knieën te verlichten en ontdekte ze de Local Appliactor, een apparaat dat werkt op basis van ultrasone golven. “Ik was de pijn zo moe en wilde koste wat het kost een oplossing vinden om die te behandelen. Ik vond op het internet toen de Local Applicator en las enkele positieve reacties. Ik dacht bij mezelf: baat het niet, dan schaadt het niet, want ik kon het toestel 30 dagen vrijblijvend uittesten. Ik werd opgebeld en een tijdje later had ik het apparaat al in huis. Ik had me ondertussen ook al wat ingelezen over ultrasone therapie en ontdekte dat de therapie alleen maar voordeel kan bieden bij reumatische klachten.” 


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

Wenst u meer informatie over ultrasoon therapie, vul dan eenvoudig het contactformulier in:


Privacy is voor ons even belangrijk als voor u. Hier kan u ons privacybeleid lezen.


 

Anne wandelt weer moeiteloos tot 10 km per dag
Anne gebruikt de Local Applicator om de pijn door artrose en artritis in haar knieën te behandelen. “Ik ben mij ervan bewust dat mijn aandoeningen nooit zullen genezen, maar ik had toch nooit gedacht dat de pijn zo lang zou uitblijven,” zegt ze. “Ik heb de Local Applicator nu een drietal maanden in huis. Tot nu toe gebruikte ik die elke dag, ’s ochtends en ’s avonds, en ik merkte duidelijke verbetering. Ongelooflijk, maar ik kan nu weer dagelijks 8 tot 10 km wandelen, zonder effectieve pijn. Ik voel nog wel dat er iets mis is met die knieën, maar effectief pijn hebben, dat is toch nog een andere zaak. Die voel ik nu niet meer. Het is zelfs zo dat ik het gebruik van het apparaat al kan afbouwen van dagelijks gebruik naar drie keer in de week. Ik geloof wel echt dat de Local Applicator en ultrasone therapie heel diep werkt, want dit resultaat heb ik nog nooit met manuele therapie kunnen behalen.” 

Pijnmedicatie is verleden tijd
In het verleden nam Anne telkens pijnmedicatie als ze wist dat ze langere afstanden moest wandelen of ergens naartoe moest gaan, ter preventie tegen de pijn die zou komen. “Ik ben opgevoed met het idee dat je niet zomaar voor alles pijnstillers kan slikken,” zegt ze. “Ik ben er dus erg tegen, maar soms kon het niet anders. Door de Local Applicator te gebruiken, hoef ik zelfs geen pijnstillers meer te slikken en daar ben ik heel blij om!” 

Gebruiksvriendelijk en makkelijk op te bergen
Wat de Local Applicator nog aantrekkelijker maakt, is dat het apparaat handig te bedienen en gemakkelijk op te bergen is. “Het apparaat is ook enorm gebruiksvriendelijk en de behandeling neemt amper tijd in beslag. Je kijkt tv of leest iets en na tien minuten is het alweer voorbij. Het apparaat zit ook in een handige, mooie koffer, die je makkelijk kan opbergen. Het is ook gewoon handig om het apparaat in huis te hebben, want je kan het gebruiken voor verschillende doeleinden. Mijn zus, bijvoorbeeld, was gevallen en had zich bezeerd aan haar elleboog. Ook zij heeft de Local Applicator gebruikt en was er zeer tevreden over.”

“Baat het niet, dan schaadt het niet”
Anne sluit af met een aanbeveling voor anderen: “Ik kan de Local Applicator aan iedereen aanbevelen, zeker aan mensen met artrose en artritis. Je kan het toestel 30 dagen thuis uittesten en mocht het toch niet helpen, dan stop je er gewoon mee en stuur je het apparaat terug. Baat het niet, dan schaadt het niet. Je hebt eigenlijk niets te verliezen.”

30 dagen thuis uittesten
Artrosepatiënten hebben vaak al vanalles geprobeerd om hun pijn te verlichten en helaas zijn ze teleurgesteld in de resultaten. Om ook u, net als Anne, de kans te geven om de Local Applicator 30 dagen uit te testen zonder risico, heeft de redactie van GeneeskundeVandaag dit voordeel voor haar lezers verkregen. Hiervoor dient u gewoonweg het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Indien u enkel meer informatie wenst, dan kan u op de banner drukken onderaan de pagina.

 

 

ADVERTENTIE