Diane Richir deelt haar ervaring: “Dankzij ultrasone therapie ben ik eindelijk verlost van mijn artrosepijn”

Diane Richir, die al enkele jaren met pensioen is, had eindelijk de tijd om meer tijd voor zichzelf te nemen totdat de artrosepijn haar volledig blokkeerde. Haar grootste vreugde was dat ze minstens twee lange wandelingen per dag met haar hond kon maken, maar een jaar geleden veranderde alles door pijn in haar hand en heup. “Dankzij ultrasone therapie hoefde ik deze droom niet op te geven, ik ben zo blij”, zegt Diane.

Artrose is de meest voorkomende gewrichtsaandoening. Het is zeker geen pretje: stijfheid, pijnlijke gewrichten, eenvoudige bewegingen die niet meer kunnen worden uitgevoerd, … zijn de meest voorkomende klachten van patiënten bij wie de ziekte is vastgesteld. Helaas is het een onomkeerbare aandoening en nemen de meeste patiënten hun toevlucht tot (zware) medicatie om de pijn te verlichten.

Vermijden van medicatie

“Ik heb medicatie altijd vermeden,” zegt Diane Richir. “Ten eerste, omdat ik weet dat medicatie geen echte oplossing is, maar ook omdat ik er niet tegen kan. Ik krijg er meteen maagklachten door. Toen deze pijn zich voordeed, voelde ik me verloren, niet wetend waarom al mijn bewegingen plotseling moeilijker waren. Je beseft de impact van pijn op je dagelijks leven pas als je het hebt meegemaakt. Als iemand die het haat om hulp te vragen, had ik geen andere keuze, want zelfs eenvoudige huishoudelijke klusjes waren moeilijk om uit te voeren. Na verschillende kinesitherapeuten te hebben geprobeerd, massage en kurkuma, was het mijn huisarts die mij vertelde over ultrasone therapie en mij uitlegde dat er nu een oplossing is om deze therapie zelfstandig thuis te doen.


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

De voordelen van ultrasone golven

Ultrasoontherapie is een beproefde methode die werkt door middel van geluidsgolven met verschillende frequenties die het lichaam binnendringen. Het positieve effect berust hoofdzakelijk in de omzetting van het geabsorbeerde geluid in warmte, waardoor de pijn plaatselijk wordt verlicht. Dankzij verschillende innovaties kan ultrasone therapie nu ook thuis worden toegepast met de Local Applicator. “Dankzij mijn arts kon ik gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen om er zeker van te zijn dat deze therapie mij zou kunnen helpen. Op de eerste dag begon ik een verbetering te voelen, maar nog niet duidelijk. Vanaf de derde dag was ik echter onder de indruk van de resultaten! Mijn ontstekingen waren volledig verdwenen en ik liep niet meer mank. In mijn handen was het een opluchting, want zelfs schrijven deed pijn.


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

Weer genieten van de natuur

“Ik heb het geluk dat ik in een gebied woon waar de natuur prachtig is! Nu ik weer met mijn hond kan gaan wandelen en van het prachtige uitzicht kan genieten, besef ik hoeveel geluk ik heb dat ik een oplossing heb gevonden. Daarom heb ik besloten mijn ervaring te delen, want ik wens echt dat iedereen vrij van pijn is. We weten allemaal dat artrose niet geneest en dat we er vroeg of laat mee te maken krijgen. Maar in staat zijn om het te behandelen zonder voortdurend naar de dokter te moeten of medicijnen te moeten nemen, is een niet te onderschatten vrijheid.

3o dagen thuis uittesten

Artrosepatiënten hebben vaak al vanalles geprobeerd om hun pijn te verminderen en helaas zijn ze teleurgesteld over de resultaten. Om ook u, net als Diane, de kans te geven om de Local Applicator 30 dagen uit te testen zonder risico, heeft de redactie van GeneeskundeVandaag dit voordeel voor haar lezers verkregen. Hiervoor dient u gewoonweg het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Indien u enkel meer informatie wenst, dan kan u op de banner drukken onderaan de pagina.

Waarom artsen zo enthousiast zijn over deze thuistherapie voor artroseklachten

Steeds meer artsen en professionals in de fysio- en revalidatiegeneeskunde raden natuurlijke oplossingen aan die het gebruik van (zware) pijnmedicatie overbodig maken. Een doeltreffende oplossing is ultrasoon therapie, een beproefde methode die werkt met behulp van geluidsgolven van verschillende frequenties die het lichaam binnendringen en omgezet worden in warmte waardoor de pijn bij de patiënt verlicht wordt. Tot voor kort was deze therapie uitsluitend mogelijk onder begeleiding van medische professionals, gewoonweg omdat de apparatuur hiervoor een zeer hoge kostprijs had. Dankzij verschillende innovaties is ultrasoontherapie nu ook beschikbaar voor thuisgebruik met behulp van de Local Applicator. Het werkprincipe is identiek aan de gekende ultrasoontherapie. Met dit toestel kan u thuis veilig pijnlijke plekken onmiddellijk verlichten, zonder enige bijwerkingen.


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

ADVERTENTIE