Een pijnvrij leven: hoe Claudia M. terugvocht tegen knieartrose met ultrasone therapie

De veerkrachtige 62-jarige Claudia M. uit Brussel weigert toe te geven aan knieartrose. Dankzij de behandeling met de Local Applicator is een kunstmatig kniegewricht nu verleden tijd.

Toen Claudia de verwoestende diagnose van knieartrose in een vergevorderd stadium kreeg, dacht ze niet aan opgeven. Haar arts voorspelde het einde van haar dagen als fervent sporter. “De pijn in mijn knie was ondraaglijk”, herinnert Claudia zich. “Het nam mijn plezier in sport en mijn mobiliteit in het dagelijks leven weg.”

Claudia weigerde echter om de diagnose te accepteren en begon te zoeken naar alternatieve behandelmethoden. Op internet ontdekte ze de Local Applicator, een apparaat ontwikkeld en gedistribueerd door een gerenommeerd Duits bedrijf. Dit apparaat was als beste uit de bus gekomen in een vergelijkende test van zeven ultrasone apparaten.


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

“Ik was onder de indruk van internationale studies die de effectiviteit van ultrasone therapie bij knieartrose aantoonden,” deelt Claudia enthousiast. “Het was essentieel voor mij om een kwalitatief hoogwaardig apparaat te kiezen. De uitstekende service van het bedrijf in Oudenaarde overtuigde me uiteindelijk. Binnen twee dagen na mijn bestelling had ik de Local Applicator in huis en kon ik met de behandeling beginnen.”

Met vastberadenheid om geen kunstmatig kniegewricht te laten implanteren, begon Claudia de Local Applicator te gebruiken. “In de eerste vier weken merkte ik nog geen duidelijke verbetering van mijn knieartrose,” meldt ze. “Maar ik zette door en na twee maanden had ik mijn doorbraak. Het was bijna als een wonder – de pijn in mijn knie was verdwenen.” Na een half jaar regelmatig gebruik, gebruikt ze de Local Applicator nu alleen nog af en toe, wanneer ze weer lichte kniepijn voelt. “De verbetering van mijn mobiliteit en de vermindering van mijn pijn waren verbazingwekkend. Bij mijn laatste controle constateerde mijn arts zelfs dat er nieuw kraakbeenweefsel was gevormd!”

Knieartrose stadia
Knieartrose stadium 2, stadium 3 en stadium 4 (van links naar rechts)


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

Ze voegt eraan toe: “Niet alleen mijn knieartrose is verbeterd, ook kleine sportblessures genezen nu sneller. Ik ben ervan overtuigd dat de Local Applicator een van de beste beslissingen is die ik heb genomen. Ik raad het aan iedereen aan die worstelt met artroseproblemen.”

Claudia, die vreesde dat ze haar passie voor atletiek moest opgeven, zegt nu vol overtuiging: “De Local Applicator heeft me mijn leven teruggegeven. Dit apparaat heeft mijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeterd. Ik kan het alleen maar aanbevelen aan iedereen die lijdt aan knieartrose. Slechts één tot twee behandelingen per dag, elk 5-8 minuten, dat is alles wat nodig is. De behandeling is volledig pijnloos; je voelt alleen dat je knie warm wordt, dankzij de ultrasone trillingen die de doorbloeding van het kniegewricht bevorderen.”

Claudia heeft niet alleen haar eigen leven getransformeerd, maar ook anderen die ze de Local Applicator heeft aanbevolen, hebben positieve veranderingen opgemerkt. Claudia zegt hierover: “Het is geweldig als je anderen kunt helpen hun pijn te verlichten en hun levensvreugde terug te vinden.”

De Local Applicator maakt gebruik van het principe van ultrasone therapie door zachte, hoogfrequente geluidsgolven diep in het gewricht te sturen. Deze ultrasone golven bevorderen de doorbloeding, ondersteunen de afvoer van ontstekingsstoffen en stimuleren de celregeneratie, inclusief de mogelijke vorming van nieuw kraakbeenweefsel, wat bijdraagt aan pijnverlichting en verbetering van de mobiliteit.

Claudia besluit: “Voor mij was de keuze voor de Local Applicator een ware gamechanger. Het stelde me in staat om ondanks mijn knieartrose mijn sport voort te zetten. Het is een ongelooflijk bevrijdend gevoel om de controle over je leven terug te krijgen.”

Het bedrijf HHP, gevestigd in Oudenaarde, biedt in samenwerking met GeneeskundeVandaag 100 Local Applicator apparaten aan voor een risicovrije proefperiode van 30 dagen. Als u geïnteresseerd bent in het uitproberen van het ultrasoon apparaat bij u thuis, nodigen wij u uit om het onderstaande contactformulier in te vullen.

ADVERTENTIE