Vier jaar geleden wilde ik die knie eraf hebben, nu huppel ik weer vrolijk door het leven” Charlotte Visch (67)

Charlotte Visch (67) is kindertherapeut en spendeert haar dagen actief tussen de kinderen. Vier jaar geleden maakte ze een pijnlijke val met de fiets, waarbij ze haar pols brak en er in haar knie iets afbrak, waardoor artrose zich versneld in haar knie manifesteerde. Dit was ook een gevolg van de kinderreuma waar ze vroeger aan leed. Een nieuw apparaat op basis van ultrasone therapie gaf haar weer een boost in het leven. 

“Ik had altijd wel al wat last in mijn rechterknie als gevolg van mijn kinderreuma, maar vier jaar geleden viel ik met de fiets en mede door die val is het gevolg van de artrose geactiveerd. De intense pijn die ik ervoer, kwam door het geschuur van bot op bot in mijn knie en de spieren erom heen. Het was alsof iemand er de hele tijd met een mes in stak. Die pijn hield ik maar liefst vier jaar vol. 

Je voelt je als het ware zielig en beperkt

Niet alleen de fysieke pijn vond ik heel lastig, maar ook het mentale aspect. De mensen vroegen niet meer hoe het met míj ging, ze vroegen steeds weer hoe het ging met die knie. Mensen op straat keken me raar aan, omdat ik wat gek liep. Er werd altijd maar gezeurd over die knie en dat was ik zo moe. Je voelt je als het ware zielig en beperkt. De pijn en de gevolgen ervan hadden dus ook een mentale impact op mij als persoon. 


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

Wenst u meer informatie over ultrasoon therapie, vul dan eenvoudig het contactformulier in:


Privacy is voor ons even belangrijk als voor u. Hier kan u ons privacybeleid lezen.


 

Volgens de artsen zou het beter gaan als ik gezonder zou gaan leven. Ik probeerde er alles aan te doen: elke dag rek- en strekoefeningen, ik viel 13 kilogram af, ik at heel gezond, en de pijn verminderde, mijn been werd rechter, maar er bleef een heel naar en heftig pijngevoel over. De chirurg wilde pas een operatie uitvoeren wanneer ik helemaal niet meer kon lopen, maar ik wilde helemaal geen operatie, want zo’n kunstknie is na 15 jaar aan vervanging toe. Ik nam dus mijn toevlucht tot allerhande pijnstillers, omdat het niet anders kon. Echter na een tijdje hielpen deze ook niet meer, omdat ik er gewend aan raakte en toen ging ik op zoek naar andere oplossingen op het internet. 

Ik had nooit gedacht dat het nog mogelijk was geen pijn meer te voelen

Ik ben al geruime tijd online op zoek, maar pas dit jaar kreeg ik de Local Applicator als mogelijke oplossing aangereikt: een nieuw apparaat voor thuisgebruik op basis van ultrasone therapie dat ik 30 dagen kon uittesten. Ik bestelde het op donderdag, kreeg het vrijdag al in huis en op zaterdagochtend ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Zaterdagmiddag voelde ik al de eerste effecten: de pijn verdween en ik kon het amper geloven. Na vier lange jaren had ik uiteindelijk een simpel en betaalbaar apparaat gevonden waardoor ik nu liefdevol met mijn knie kan omgaan, waar ik hem vroeger vaak heb vervloekt. Ik neem geen pijnstillers meer en ik huppel nu weer door het leven, en dat is niet gelogen. Onlangs verrekte ik ook mijn lies en ook hierbij verdween het pijnlijke gevoel al na twee behandelingen. 

Je moet natuurlijk wat discipline hebben en het blijven volhouden, maar ik zou gewoon ook niet meer zonder kunnen. ’s Ochtends gebruik ik de Local Applicator 15 minuten en ’s avonds voor ik naar bed ga of voor de televisie nog eens 20 minuten. Ik had nooit gedacht dat het nog mogelijk was geen pijn meer te voelen. Het maakt me nog steeds emotioneel, na vier jaar intense pijn te hebben ervaren. Ik kan het iedereen aanraden de Local Applicator op zijn minst eens uit te proberen: baadt het niet, dan schaadt het niet, maar voor mij heeft het mijn leven compleet veranderd! 

3o dagen thuis uittesten

Artrosepatiënten hebben vaak al vanalles geprobeerd om hun pijn te verminderen en helaas zijn ze teleurgesteld over de resultaten. Om ook u, net als Charlotte, de kans te geven om de Local Applicator 30 dagen uit te testen zonder risico, heeft de redactie van GeneeskundeVandaag dit voordeel voor haar lezers verkregen. Hiervoor dient u gewoonweg het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Indien u enkel meer informatie wenst, dan kan u op de banner drukken onderaan de pagina.

 


Gratis testen? Bel nu
055 89 09 11

Wenst u meer informatie over ultrasoon therapie, vul dan eenvoudig het contactformulier in:


Privacy is voor ons even belangrijk als voor u. Hier kan u ons privacybeleid lezen.


 

 

ADVERTENTIE